0
Košarica
U Vašoj košarici nemate proizvoda

DOSTAVA ROBE

Od 2016.godine imamo nekoliko načina i nekoliko cijena dostave.

Dostava se vrši putem Hrvatske pošte i cijena dostave je 15,00 kn do 2 kg težine pošiljke i vrijednosti narudžbe do 100,00 kn. Za narudžbe vrijednosti iznad 100,00 kn  težine do 2 kg , imaju besplatnu dostavu.

Za pošiljke iznad 2 kg do 10 kg cijena dostave je 29,00 kn.

Možete koristiti i dostavu putem HP expresa a cijena je 29,00 kn za pošiljke do 1 kg. Ako izaberete dostavu putem HP expresa , to nam je signal za hitnost narudžbe i ona ima prioritet pred ostalim narudžbama. Imajte u vidu da HP expres ne dostavlja narudžbe na adresu subotom. 

Koristimo i dostavu putem Tiska . Ako je narudžba visine do 100,00 kn cijena takve usluge je 15,00 kn. Ako je narudžba veća od 100,00 kn poštarina putem Tiska je besplatna.  Napominjemo da je kupac , ako odabere dostavu putem kioska Tiska, dužan uplatiti prije slanja robe a po ispostavljenoj ponudi iznos vrijednosti robe i prijevoza na naš žiro račun. 

Kod plaćanja pouzećem, poštar  NE naplaćuje dodatnu naknadu za prijenos novca . 

Kako koristimo usluge dostave od strane Hrvatske pošte ne možemo se obavezati da vas zovemo telefonom prije dostave. Da plaćamo i tu uslugu onda poštarina ne bi bila besplatna ili u cijeni od 15,00 kn. Hrvatska pošta vam najavljuje pošiljku na mail. Ako ga npr danas primite računajte na isporuku slijedeći dan.     

Rok isporuke je 5 radnih dana ukoliko robu imamo na skladištu. Molimo vas da uvažite naše radno vrijeme od 8 do 16 sati, te da naši djelatnici imaju pravo na slobodne dane odmora u tjednu. Ukoliko zahtijevate hitnost isporuke, molimo to naznačite u kratkoj poruci na kraju narudžbe ili nas nazovite na telefon.

Narudžbe isporučujemo u sve zemlje .

Za zemlje EU transport se naplaćuje po važećim tarifama Hrvatske Pošte, a ovisno o težini , volumenu i vrijednosti pošiljke . Izuzetak je Slovenija gdje je cijena dostave na adresu za paket do 2 kg 29,00 kn.

Isporučujemo robu i u Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju . Poštarina se obračunava i naplaćuje po važećim tarifama Hrvatske Pošte. 

Od 2016. godine cijena dostave pošiljaka do 2 kg za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu iznosi 90,00 kn.

Za robu koja zahtjeva vrijednost poštarine na temelju njene vrijednosti, troškove poštarine zaračunavamo posebno i o tome mailom obaviještavamo kupca. To su najčešće veliki paketi koji zahtjevaju posebnu poštarinu ili paketi veće materijalne vrijednosti. Ovakav tip pošiljki isporučuje HT express.

Minimalna vrijednost narudžbe koje se šalju poštom iznosi 50,00 kn za robu, plus poštarina.

OTPREMA ROBE

Prilikom pakiranja proizvoda kontroliramo zaštićenost proizvodate zato preporučujemo da obavezno kod dostave otvorite paket i pregledate robu u prisutnosti dostavljača te da odbijete preuzeti robu ako paket ima vidljiva oštećenja, a to isto prijavite dostavljaču.

NEPODIGNUTE I VRAĆENE POŠILJKE

Za vraćene odnosno nepodignute pošiljke naplaćujemo poštarinu.

Kupci koji ne podignu svoje pošiljke, slijedeće narudžbe moraju platiti isključivo unaprijed na transakcijski račun.

ODUSTAJANJE OD NARUDŽBE

Kada smo poslali narudžbu i obavijest o istom kupcu narudžba se smatra isporučenom i ne može se više mijenjati.

U slučaju da kupac naruči robu, a odbije je primiti i platiti imamo pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

IZGUBLJENE POŠILJKE

Kada predamo pošiljku na Hrv.Poštu ili na Tisak  ona dobije svoj broj. Putem tog broja se prati kretanje pošiljke i rade sve reklamacije na eventualne izgubljene pošiljke. Ukoliko kupac nije dobio robu u razumnom očekivanom roku, molimo ga da navede u mailu sve svoje podatke : ime, prezime, adresu, mail-adresu, broj telefona za kontakt, broj narudžbe i broj pošiljke a mi ćemo u najbržem mogućem roku zajedno s prijevoznikom istu pronaći.

Ukoliko se pošiljka ne pronađe , mi ćemo poslati novu na adresu kupca a naknadu izgubljene vrijednosti riještiti s prijevoznikom.

POVRAT ROBE

Pri primitku robe provjera ispravnosti ovisi o kupcu.

U slučaju povrata robe kupac treba uputiti opravdanu reklamaciju mailom, telefonom ili pisanim putem.

Kupac ima pravo na povrat robe koju nije naručio ili ako je primio proizvod koji je oštećen a oštećenje nije nastalo u tijeku transporta. Oštećeni proizvod zamjenjujemo novim proizvodom. U takvom slučaju povrata, prijevoz robe se ne naplaćuje kao ni troškovi dostave novog proizvoda. U slučaju nemogućnosti isporuke iste robe Mala Luce IP Perlica će nadoknaditi kupcu vrijednost robe koju više nije moguće isporučiti.

Pismena reklamacije se upućuju u roku 8 dana od trenutka primitka proizvoda. Pismene reklamacije po isteku 8 dana neće se uvažiti.

Reklamacija se ne uvažuje ukoliko kupac naruči proizvod a da nije siguran u njegov odabir ili mu se proizvod ne sviđa. Ne primamo povrat za rezanu robu veličine po narudžbi kupca. Ne primamo u povrat decoupage papir, papirnate salvete i papirnate maramice - artikle koje prodajemo od 2016 g.na komad.  

Molimo da primljene proizvode usporedite odmah s priloženim računom prilikom preuzimanja robe jer se naknadne reklamacije neće uvažiti.

HOBBY&HOBBY

  • Maksimirska 31, 10 000 Zagreb
  • 01 4618-023
  • pon-pet: 10-19.00h, sub: 10-13.00h
  • info@perlica.eu

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Google+