Četvrtak, 16 Travanj 2020 07:44

Nije način !

Kreirala:

Ispred sebe imam narudžbu od složenih salveta.  Znate kakvu : jedna po jedna salveta jednako narudžba. Kako bi poslali ponudu jer to traži kupac. Da plati. I vjerojatno bi se ljutio da ponudu ne pošaljemo.  Paket salveta stoji dva tjedna . Nazovemo da vidimo je li sve u redu i da li postoji problem  a kupac doslovno kaže: „Ne da mi se ići platiti . Ma ko će to ? „ Za nevjerovat ! 000 Facebook slika1

Ovo je primjer putem kojeg molimo da nam se u ovo vrijeme izolacija ne uzima vrijeme i naš novac na način da naručite, ne preuzmete narudžbu i ona nam se vrati a mi platimo još jednu + poštarinu. Ljudi , nije način ! Gledam vaše pakete , neprimljene ili nepodignute i vraćene nama.  Ovo je treniranje korištenja web shopova iz čiste dosade i objesti.

Terapija smo za mnogo što ali molim vas, nemojte svoju dosadu i frustraciju razbijati na nama . Uzimate nam dragocijeno vrijeme koje smo mogli utrošiti na slaganje narudžbe za nekog koji je nestrpljivo ćeka, za nekog kome će ona ispuniti vrijeme i život i napraviti veselje.