Srijeda, 16 Rujan 2020 11:45

Kritika naše svakodnevnice

Kreirala:

Kako radimo s puno sitnih artikala , usmjereni smo često na detalje . Vjerojatno je to razlog zašto primjećujemo i u gradu kojeg volimo i kojeg živimo, puno stvari koje nas smetaju. Dogodi se da ih i objavimo i pokažemo prstom na njih– kada baš ne možemo zašutjeti.

Svaki dan prolazim kraj trgovine koja je u svojoj upravi imala nekoga tko želi disati europski pa si je dao truda da napravi zgodna mjesta gdje ostavite psa vezenog dok  obavljate kupovinu.  Nažalost,  netko drugi je na tom mjestu spojio provizorno odvod od klime koja ljeti curi i pravi stalnu lokvu na uskom pločniku – u ovom slučaju punom opušaka cigareta i ostalog smeća.  Moj pas , ovo obilazi na metar. Jer i Rica vidi i miriši da je ovo potpuni promašaj.

Što želim reći s ovim postom: koliko god se trudio, uvijek postoji netko tko ti može trud pokvariti . I zato, ti , koji vidiš,  reagiraj ! Sigurna sam da će onaj tko je napravio ove lijepe pločice s kukom za lajnu psa,  popraviti pogrešku a da će nam mali dio grada biti ljepši.          dav

dav