Petak, 27 Ožujak 2020 08:22

Perlica i Covid 19

Kreirala:

Nadamo se da ste vi i vaša obitelj sigurni i zdravi.

Ovo nije lako vrijeme za bilo koga od nas i svi se moramo prilagoditi drugačijem načinu života. Kroz ovo teško vrijeme, učinit ćemo sve kako bi Perlica ostala otvorena i održala svoju normalnu uslugu, u skladu sa vladinim smjernicama.

Cijenimo da dok ste zatvoreni u svom domu može biti frustrirajuće ili dosadno, a hobby je opuštajući, pozitivan i siguran način da prebrodite ovo vrijeme u boljem raspoloženju.

Naša dostava:

Potrudit ćemo se da čim prije dostavimo materijale koji vam trebaju . Kao i svi drugi, djelujemo pod određenim poteškoćama. Imamo manje osoblja nego inače, jer je otprilike polovina zaposlenika ostala kod kuće kako bi brinula o djeci ili starijima u obitelji. Dostava novih zaliha danas traje dulje, a neki su proizvodi nažalost nedostupni. Naše pakete isporučujemo putem Hrvatske Pošte koji imaju za cilj održati uobičajenu uslugu, iako će za neke pakete isporuka neminovno trajati duže nego inače. Koristimo priliku i ovim putem se zahvaljujemo svim njihovim vrijednim vozačima i ljudima koji prikupljaju pakete u ovo teško vrijeme. Molimo vas budite strpljivi.

Pomoć starijim osobama :
Znamo da mnogim starijim hobistima nije ugodno izravno naručivati putem interneta. Oni su naviknuti na naš dućan i dolazak u prijateljsku atmosferu Hobby&Hobby. Ako znate nekog takvog, molimo da im date naš novi , privremeni telefonski broj 01 3705782 i obavijestite ih da ćemo pomoći u svakom pogledu putem telefona. Radno vrijeme je od 9 do 17 sati. Imamo manje ljudi nego obično i zato vas molimo za strpljenje.

Bilo da se javljate na telefon ili šaljete svoje narudžbe, budite sigurni da ćemo vam pomoći koliko god možemo.

Nosite maske, perite ruke, čuvajte se !

000 Facebook slika1
fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t32/1/16/1f637.png");">? https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t67/1/16/1f450.png");">?
Vaša Perlica