Preuzimanje i dostava

DOSTAVA ROBE

Od 2019.godine imamo samo dva načina dostave : TIsak po cijeni 15,00 kn i HP expres po cijeni 18,00 kn.

Rok isporuke je 5 radnih dana ukoliko robu imamo na skladištu. Molimo vas da uvažite naše radno vrijeme od 8 do 16 sati, te da naši djelatnici imaju pravo na slobodne dane odmora u tjednu. Ukoliko zahtijevate hitnost isporuke, molimo to naznačite u kratkoj poruci na kraju narudžbe ili nas nazovite na telefon.

Narudžbe isporučujemo u sve zemlje .

Za zemlje EU transport se naplaćuje po važećim tarifama Hrvatske Pošte, a ovisno o težini , volumenu i vrijednosti pošiljke . Izuzetak je Slovenija gdje je cijena dostave na adresu za paket do 2 kg 39,00 kn.

Isporučujemo robu i u Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju . Poštarina se obračunava i naplaćuje po važećim tarifama Hrvatske Pošte.

Za robu koja zahtjeva vrijednost poštarine na temelju njene vrijednosti, troškove poštarine zaračunavamo posebno i o tome mailom obaviještavamo kupca. To su najčešće veliki paketi koji zahtjevaju posebnu poštarinu ili paketi veće materijalne vrijednosti. Ovakav tip pošiljki isporučuje HT express.

Minimalna vrijednost narudžbe koje se šalju poštom iznosi 50,00 kn za robu, plus poštarina.

Za naručene a neisporučene pošiljke naplaćujemo poštarinu u oba smjera i manipulativne troškove od 10,00 kn. Ukupno 46,00 kn.

OTPREMA ROBE

Prilikom pakiranja proizvoda kontroliramo zaštićenost proizvodate zato preporučujemo da obavezno kod dostave otvorite paket i pregledate robu u prisutnosti dostavljača te da odbijete preuzeti robu ako paket ima vidljiva oštećenja, a to isto prijavite dostavljaču.

NEPODIGNUTE I VRAĆENE POŠILJKE

Za vraćene odnosno nepodignute pošiljke naplaćujemo poštarinu u oba smjera. Žao nam je ako vas se ujedno tereti za administrativne troškove koji mogu biti različiti (manipulativni troškovi).

Kupci koji ne podignu svoje pošiljke, slijedeće narudžbe moraju platiti isključivo unaprijed na transakcijski račun.

ODUSTAJANJE OD NARUDŽBE

Kada smo poslali narudžbu i obavijest o istom kupcu narudžba se smatra isporučenom i ne može se više mijenjati.

U slučaju da kupac naruči robu, a odbije je primiti i platiti imamo pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

IZGUBLJENE POŠILJKE

Kada predamo pošiljku na Hrv.Poštu ili na Tisak ona dobije svoj broj. Putem tog broja se prati kretanje pošiljke i rade sve reklamacije na eventualne izgubljene pošiljke. Ukoliko kupac nije dobio robu u razumnom očekivanom roku, molimo ga da navede u mailu sve svoje podatke : ime, prezime, adresu, mail-adresu, broj telefona za kontakt, broj narudžbe i broj pošiljke a mi ćemo u najbržem mogućem roku zajedno s prijevoznikom istu pronaći.

Ukoliko se pošiljka ne pronađe , mi ćemo poslati novu na adresu kupca a naknadu izgubljene vrijednosti riještiti s prijevoznikom.

POVRAT ROBE

Pri primitku robe provjera ispravnosti ovisi o kupcu.

U slučaju povrata robe kupac treba uputiti opravdanu reklamaciju mailom, telefonom ili pisanim putem.

Kupac ima pravo na povrat robe koju nije naručio ili ako je primio proizvod koji je oštećen a oštećenje nije nastalo u tijeku transporta. Oštećeni proizvod zamjenjujemo novim proizvodom. U takvom slučaju povrata, prijevoz robe se ne naplaćuje kao ni troškovi dostave novog proizvoda. U slučaju nemogućnosti isporuke iste robe Mala Luce IP Perlica će nadoknaditi kupcu vrijednost robe koju više nije moguće isporučiti.

Pismena reklamacije se upućuju u roku 8 dana od trenutka primitka proizvoda. Pismene reklamacije po isteku 8 dana neće se uvažiti.

Reklamacija se ne uvažuje ukoliko kupac naruči proizvod a da nije siguran u njegov odabir ili mu se proizvod ne sviđa. Ne primamo povrat za rezanu robu veličine po narudžbi kupca. Ne primamo u povrat decoupage papir, papirnate salvete i papirnate maramice - artikle izuzete iz originalnih paketa a koje prodajemo od 2016 g.na komad.

Molimo da primljene proizvode usporedite odmah s priloženim računom prilikom preuzimanja robe jer se naknadne reklamacije neće uvažiti.