Decoupage papir

Šifra proizvoda: RP55
Cijena: 22,00 kn

Decoupage papir Anđeli, vel 34,5 x 49,5 cm , 20 gr/m2, ručno rađen papir

Mulberry decoupage papir ili rižin papir

Ovaj decoupage  papir je napravljen od drveta duda ili murve. On se radi ručno, jedino se za štampanje otiska koriste strojevi.   Decoupage mulberry papir je napravljen u Indiji. Calambur stalno radi kontrolu proizvednje decoupage papira u Indiji, vodeći računa o pravima zaposlenih, posvećujući izuzetnu pažnju etičkim standardima i sigurnosti na radu.

Mulberry decoupage papir ima prednosti pred ostalim papirima – on se ne mora precizno izrezivati prije ljepljenja već se može slobodno izrezati škarama oko motiva (moja kćer kaže :to je papir za mene!) ili otrgati prstima blizu ruba motiva. Ovdje posao izrezivanja decoupage papira postaje izuzetno jednostavan, brz i lagan.

Poroznost i prozirnost ovog decoupage papira također olakšava rad.

Štampa se u veličini 34,5*49,5 mm na papiru debljine 20 gr/m2.

Svi mullberry decoupage papiri dolaze pakirani s podlogom od 80 gr glossy papira, da bi se sačuvali do krajnjeg korisnika.

Mulberry decoupage papiri  s otiskom crijepa su bogati s puno detalja , boja, s mnogo malih objekata koji vam pomažu da uživate u svom hobiju. Prilikom rada s ovim decoupage papirom preporučamo upotrebu Darwi Ultra light mase za postizanje 3D efekta. Isto tako koristite komade grančica, kore drva iz šume , mahovine, umjetnih cvijetića i sl.