visibility Brzi pregled

Lak mat 100 ml

Šifra proizvoda: DA3000100002
Cijena: 49,99 kn

Lak koji se razlijeva po lakiranoj površini pa se ne vide potezi kistom. 3 D efekt. Lak koji ne žuti . Otporan na pranje i vremenske uvjete. Lak s kojim je ugodno raditi jer nema mirisa. Preporučamo !

Lak sjajni – mat

Karakteristike :alkoholna baza,proziran nakon sušenja ,brzo sušenje na površini na dodir - sporije otvrdne u dubini nanošenja,sjajan ili mat.

Nanošenje:Nanosi se na sasvim suhu površinu. Ukoliko površina nije dovoljno suha lak će biti miljećan i biti će osjetljiviji i kraćeg vijeka trajanja.Kada otvorite bocu lak je spreman za upotrebu.Nanosi se kistom i suši 3 sata prije nanošenja slijedećeg sloja laka. Porculanski sjaj dobiti ćete nakon nanošenja 3 sloja laka.Kist čistite s tekučinom za čišćenje kisteva.Preporučam da uzmete moju naviku i čistite kist odmah nakon nanošenja . Tada ga je dovoljno isprati u vodi i sapunici . Tada protrljajte vaš kist među prstima kako bi uklonili bijeli film koji se stvorio u dodiru s vodom.Osušite kist i ponovo ga protrljajte među prstima kako bi dlake ostale razdvojene!

Toplo preporučamo ovu seriju lakova koja će vam postajati sve draža ako ih isprobate nekoliko puta. Preporučamo ga za decoupage tehniku .S ovim lakovima postižemo dobru dubinu na radovima i izuzetne efekte .