Korištenje "Kolačića"
Naša web stranica koristi "kolačiće" kako bi smo vam olakšali korištenje. Daljnjim korištenjem stranica prihvaćate uporabu "kolačića".

0
Košarica
U Vašoj košarici nemate proizvoda
Nedjelja, 23 Listopad 2016 17:58

Pronašli smo ključ

Kreirala:

SW6919 Indian saphire

Ovdje je riječ o ključu besplatne dostave. Riječ je o minimalnim troškovima za kupca. To je jedno veliko Hvala ! za svaku narudžbu koju primimo od vas.  

Zaista smo srezali troškove i što je najvažnije to uspijevamo zadržati i jako smo sretni zbog toga. A isključivo radi vas, dragi naši kupci.

Besplatna dostava u Hrvatskoj je  za sve narudžbe iznad 100,00 kn  što je otprilike 13 Eura ili 14.30 USD !  I ta skandalozno dobra akcija ili senzacija ili jako dobro ! prerasla je u konstantu. Naravno, u suradnji s djelatnicima Hrvatske Pošte jer da nije bilo i njihove dobre volje ne bi mogli to ostvariti.Moramo ih pohvaliti jer su dragi i rade s voljom i na vrijeme . I hrabri su - naši se poštari ne boje poslovno-kućnih ljubimaca - naši im se vesele ! U svakom slučaju jedna dobra sinergija svih u lancu.

Gotovo sam zaboravila naglasiti da nema skrivenih troškova , kupac plaća samo robu . Ako se ipak odlučite za narudžbu koja je manja od 100 kn , plaćate 15,00 kn poštarine i to je sve !  

Nedjelja, 23 Listopad 2016 09:51

Kokoru - novi brand valovitog kartona

Kreirala:

Kokoru 27

Kada sam se prvi put upoznala s brandom Kokoru, bila sam oduševljena, prvenstveno s njihovim kreativnim timom koji je osmislio cijeli projekt . Tijekom igranja s tim veselim kartončićima saznala sam i neke druge stvari o samom proizvođaću branda Kokoru. Npr. da je država Indonezija stajala s velikom financijskom i reklamnom podrškom iza te kuće . Te  da masovno svi vrtići, sve škole, djeca i odrasli po kućama u Indoneziji koriste te valovite kartone za stvaranje ovih ljupkih figurica. Organiziraju se natjecanja, nagrađuju se učesnici i to između ostalog i po dobnim skupinama :-) U svakom slučaju , jedno veliko veselje, dobro za zemlju, proizvođača , za kreativni razvoj malih glavica. I za održavanje kreativnih vijuga onih malo starijih. O izvozu ne želim pričati. To je brand, izvozni proizvod kojim se puni indonezijski proracun. Proširio se na cijeli svijet. Zamislite, dobro osmišljeni paket papira od 19,00 kn  na kojem je indonezijska država zahvalna proizvođaću ! To što mene najviše zanima a to su ekonomske činjenice ovog projekta,  mogu se pronaći  na Internetu pa vam ih ne želim prepričavati i veliki dio ljudi koji ovo čita s tim zamarati . Postoje i razne fan grupe gdje dnevno izviru nove ideje . Teško je uopće zamisliti da ih ima u tim količinama .

Kokoru nam stiže u nekoliko vrsta pakiranja koje se razlikuju po dimenziji : A4 ili u 50 cm izrezanim trakicama, i po bojama :

 Kokoru Hachi Kokoru HachigoKokoru HachiroKokoru IchiKokoru IchigoKokoru Ichiro

Evo malih-velikih Kokoru uradaka:      

Ponedjeljak, 14 Studeni 2016 21:25

Narudžbe mailom i putem telefona

Akcija-2

Molimo vas - nemojte nam slati narudžbe mailovima. nemojte nam ih ni diktirati na telefon. U trgovini dok vi diktirate a mi zapisujemo kupac stoji ispred i strašno je ljut što ćeka. Za narudžbu postoji web narudžba. Stavite artikle u košaricu, napišete svoje podatke koji su označene zvjezdicom  i pošaljete nam je. Možete je i promijeniti , na raspolaganju smo vam. Ali Vaš mail moramo ukucati u narudžbu da bi nam skladište ostalo ispravnog stanja i da bi znali gdje nam je što i ćega koliko imamo. Nemamo dovoljno ljudi, pogotovo ne u ovo doba godine,  koji bi ponavljali proceduru narudžbe koju ste mogli sami napraviti dok ste nam pisali mail. Nismo zločesti, ovo je web trgovina, ima neku svoju proceduru. Hvala vam što ste nas razumijeli !  

Nedjelja, 14 Travanj 2019 08:41

Uskrs 2019

Kreirala:

Uskrs jaje decoupage 1-3 1jaje-uskrs-mozaik 1magneti-uskrs-2 1Uskrs plesacicaUskrs - jaje 20Uskrs 2019-ikea zmaj i jaje 1

Ponedjeljak, 11 Studeni 2013 11:48

Što je i što nije decoupage

Kreirala:

Decoupage -  povijest

Decoupage je vještina koja potječe iz Francuske i Venecije u 18 st. Slobodno prevedeno, decoupage znači - nanijeti izrezano, obično na trodimenzionalne objekte. Za decoupage se koristi samo izrezani papir ili salveta. To ga razlikuje od kolaža, gdje se koriste razne vrste materijala i koji se radi najčešće na ravnim plohama. Decoupage nam stvara novi izgled površine i zato su za decoupage idealne površine predmeta koji je islužio svoj vijek trajanja. To su razne kutijice, okviri, mali namještaj i sl.

Stranica 1 od 2

HOBBY&HOBBY

  • Maksimirska 31, 10 000 Zagreb
  • 01 4618-023
  • pon-pet: 10-19.00h, sub: 10-13.00h
  • info@perlica.eu

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Google+